joi, 12 iunie 2008

Batai cu motociclisti

Am vazut un meci de box intre conservar si motociclist.

Destul de slabuta prestatia motociclistului, care a declarat pe formul de la motociclism.ro:

Filmarea e scurta...nu au filmat cind au sarit toti tiganii aia pe motociclist ...lasind gluma la o parte si fara fitze, in afara de croseul ala ce ati mai vazut acolo?....daca nu se bagau aia i;l calcam in picioare:) ah...si habar nu aveam ca s-a si filmat:))...o fi fost vreunu cu telefonul ...si si-a luat-o mai mult decit se vede in filmare ...acolo e pe la mijloc undeva ca dupa au sarit tiganii aia pe mine ... Nu am pretentii ca sint mare bataus da nu am mai suportat nesimtirea...si apropos...smecheru s-a dat jos:p

A fost o bataie draguta, insa in top ramane motociclistul atacat cu butelia :) De remarcat calmul motociclistului in fata mosuletului cu bata de baseball de la Distrigaz.

Instructiuni in caz de bataie:

1. Nu da casca jos!
2. Deschide viziera pe jumate.
3. Inscrie :D Motociclist - Conservar 1 - 0. Invata de la profesionisti.

O pereche de manusi cu protectii de otel ar fi fost buna...

Un comentariu:

Oarescine spunea...

Am participat si noi la o bataie intre un conservar(taximetrist de altfel) si un motociclist. Toata actiunea s-a intamplat la Brasov cand era intrunirea si toata lumea fugea spre Poiana Brasov din cauza caldurii . Taximetrsitul ii taiase calea motociclistului urat de tot (din ce am vazut )de cateva ori pana sa ajunga la semafor si sa opreasca. Ce mi-a placut e ca motociclistul nu s-a pierdut cu firea, s-a dat jos de pe motor si a mers la masina si s-a luat de taximetrist sa ii deschida, ala la inceput nu a vrut dupa care s-a dat jos din masina si facea pe viteazul. Pana sa apuce sa faca pe viteazul, motociclistul zbang un pumn si cade taximetristul jos. Se ridica repede si merge la masina sa isi ia bata de baseball, enervat ii mai aplica motociclistul inca un pumn dupa care se urca si pleca, tocmai se facuse verde la semafor. Tin sa precizez ca motociclistul era echipat complet si cu manusile pe care le-ai prezentat. Nu sunt de acord cu violenta dar cand esti pe punctul de a o pati, ai dreptul sa ii dai cateva respectivului, cu justitia nu faci nimica in tarisoara asta a noastra si aici vorbesc din propria experienta.
Numai bine