miercuri, 23 aprilie 2008

Actiune umanitara motociclista

Motociclistii de la Valah Mc Targoviste, cei de la Road Riders Pitesti si Hard Bike Ramnicu Valcea au organizat pe 19 aprilie, de Florii, o actiune caritabila pentru 2 centre de copii cu dizabilitati din Gaiesti, Dambovita. Au strans bani, au facut pachete cu haine, incaltaminte, mancare si dulciuri si au plimbat copii pe motociclete. Incet prin parcare ;)

Promisesem de mai mult timp lui Kesu de la Valah MC ca ii dau pentru copii jucariile ramase de la fostul meu site de comert online, asa ca asta a fost cel mai bun prilej ca sa ridice de la mine 3 cutii pline. Baietelul de mai jos tine in mana o jucarie Spawn si fetita din stanga sus are o jucarie Matrix, pentru ca jucariile ce se vindeau pe site erau facute dupa personajele din filme, jocuri pe computer si muzica. Sper ca le-au placut si s-au potrivit pentru varsta lor.

Mi-a placut tipul care plimba copii pe o Honda Goldwing. Mi se pare foarte frumos ca cineva care are 20 000 $ de dat pe o motocicleta isi gaseste timp pentru copii.


De mentionat ca ProTv a intentionat sa transmita actiunea, dar pana la urma au preferat sa acopere o crima din oras in schimb. ProTv fac in o data dovada inaltului lor profesionalism si demonstreaza ca transmit stirile cele mai folositoare...

Gasiti mai multe poze AICI

3 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari!!! dar cum ati zis....... PRO-TV mai bine arata crime, e mai important, creste audienta/retingul, la o actiune de tipul asta ..... nu le aduce prea multe, cel putin postului tv.Pacat, chiar ar fi meritat transmis un gest din asta

Elena Gologan spunea...

Foarte frumos pt cei care au gandit si organizat asa o activitate. Felicitari ! Din pacate media indiferent cum ar fi ea este imaginea tarii, de asta avem o imagine minunata, noi singuri ne-o facem . Postul PRO-tv mai este si INt. transmite mai mult crime, violuri, mizerii si mai putin acte de caritate.

Anonim spunea...

Foarte frumos...FELICITARI!
Sunt de parere ca aceste actiuni trebuiesc facute publice....sa stie cat mai multa lume despre ele si poate in felul asta se si implica....consider ca pentru un copil...mai ales cei care nu au parinti merita sa te desprinzi de ale tale pentru a oferi un zambet si suport material unui copilas.