luni, 12 mai 2008

Paula’s Biker Shop in Bucuresti


Paula's Biker Shop a venit in mijlocul bucurestenilor. Pentu multi dintre motociclistii din capitala, drumul pana la magazinul de la intrarea in Ploiesti avea doua avantaje: "Sa vedem ce au mai dus si sa ne mai dezmortim si noi motoarele, nu?"

Era normal ca unul dintre cele mai mari magazine de imbracaminte si accesorii din tara sa-si deschida un magazin si in Bucuresti. Situat la intersectia strazilor Popa Nan si Timpului, poate fi usor descoperit de cei interesati, mai ales ca in zona se afla si barul lui Ursu. Desi este mai modest in dimensiuni decat “mall”-ul de pe DN1- Barcanesti, oferta nu este deloc dezavantajata.

Toate produsele comercializate de Paula’s Biker isi vor gasi loc pe rafturi sau in cuiere: casti AGV printre care la loc de cinste doua perechi de Rossi Replica, modele diferite de Caberg la preturi foarte bune, protectii Madhead si Louis, prelate Louis pentru motociclete, sprayuri si crème pentru curatarea si intretinerea motocicletei. De remarcat oferta bogata in veste de piele, chaps-uri si pantaloni de piele pentru chopperisti, de calitate superioara.

Daca aveti drum prin zona intre orele 10 si 17 merita sa va opriti pentru cateva momente la Paula’Biker Shop.

Am preluat articolul integral de la motoflash.ro

Niciun comentariu: