vineri, 30 mai 2008

Snobi pe motocicleta

Eram acum cateva zile intr-un loc cu mai multi motociclisti si am auzit fraza : "blugi + genunchiere sunt niste cocalarisme inventate de romani"

Contextul era ca ar trebui sa ne imbracam intr-un anumit fel ca sa aratam a motociclisti, pentru ca un motociclist asa face si asta arata bine pe moto.

As mai fi scris aici daca nu eram singurul care chiar asa era echipat? Nu.

Dar asta m-a pus pe ganduri. Adica stai asa, 50% din Bucuresteni merg pe motocicleta in tricou si pantaloni scurti, 45% doar cu casca, manusi si geaca, iar eu, care ma car cu genunchierele, bocanci, geaca de piele, manusi si casca in fiecare zi la job...tot nu sunt bine.

Pe langa astea mai am manusi de vara si manusi de iarna, cizme moto, bocanci, casca, manusi si genunchiere si casca de pasager, pantaloni de iarna pentru mine si pasager, geaca de vara, de iarna, 3 cagule, lentila anti ceata, tankbag, spray de lant, plasa cu carlige.

Tipu' e un snob cu orizont cam mic, la fel ca aia care ne spun cum ar trebui sa fie motociclistii "adevarati" si alte prostii de genul asta.

Cel pe care l-am vazut aseara la Piata Domenii pe o vitezana, in pantaloni scurti, sandale si tricou fluturand in vant de i se vedea jumate de fund, ce trecea printre masini la milimetru, e "mai motociclist" decat predicatorii astia snobi care imi spun cum sa fiu. Pur si simplu pentru ca lui nu ii pasa si face ce are chef.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ca sa citez ceva clasic... "N-ai cu cine mah! Niste tarani!"... in alta ordine de idei... cand ti-o mai zice unu ca de ce mergi echipat poti sa-i spui ca alsfaltul, oricat de uscat i l-ai ura tu... moale tot nu se face...

fircare cu treaba lui...